Sista releasen

God jul!
Resan har varit lång och vi har nått vårt slutmål med starzinger. Äntligen kan jag få presentera den sista releasen. På julafton klockan 17:00 kommer sista skivan att släppas till alla donerande medlemmar. Ni som inte donerat får vänta till 28 jan. Vill ni donera till projektet så följ denna länk.

Det vi även kan presentera är en ny release av textningen redigerat av Mattias Hoarder till alla avsnitt. Andreas Berntsson har redigerat om ljud och bild så att upplösningen är 720p i vanlig mp4 format. Nu kan ni streama alla avsnitt direkt från er dator till mobil/tv genom chromecast. Vi rekommenderar er att använda Plex, VLC, bubbleupnp eller liknande program. Avsnitten 5-23, 70-73 har nu ett svenskt ljudspår så ni kan uppleva allt som det var förr fast med bättre ljudkvalité.

Jag vill tacka alla inblandade i projektet.
Daniel Stridsman, Tobias Gefors, Daniel Hylén, Emil Wickman, Andreas Berntsson, Mattias Hoarder, Johan Långström.

TACK FÖR ALLT!
/ TOBIAS HANSSON

3 thoughts on “Sista releasen

 1. Matte

  Magiskt Tobias! Stort, stort tack för att Du/Ni gjort det möjligt att se hela denna magnifika och oförglömliga resa! Ett positivt avslut på vad som av många skulle kategoriseras som ett riktigt skitår. Må väl allihop och sköt om er. God jul till er alla inblandade och god fortsättning!

 2. Little miss Ren

  Det är med blandade känslor som projektet är i hamn. 😌
  Ni har alla gjort ett fantastiskt jobb under dessa år – Stort tack! 👑
  God jul och gott nytt år. Var rädda om er i dessa utmanande tider. ❤️

 3. Qetter

  Vilken härlig julklapp! 🙂 Helt fantastiskt, vilket jobb ni har gjort genom åren!!! Stor eloge till er, ni har gjort mycket för oss som älskar Starzinger. NI ÄR BÄST, TACK!!!!!!!!!

Leave a Reply