Release av DVD 10

Äntligen har vi blivit färdiga med skiva nummer 10 av 12. Ni som är donerande medlemmar ska ha fått ett nyhetsbrev med personliga inloggningsuppgifter per mail. Ni som är fria medlemmar får era uppgifter senast 2019-01-23 klockan 13.00.

Ni loggar in med era uppgifter på följande sida:
https://starzingerclub.com/backstage/

Vi ska försöka hinna släppa DVD 11 innan årets slut.
Hoppas ni blir nöjda med skivsläppet. Vi ser gärna diskussioner om dessa avsnitt i vårt nya forum.

Väl mött / Tobbz

8 thoughts on “Release av DVD 10

  1. crax

    När jag packar upp rar-filen så säger den att checksumman är fel också.

  2. Richard Gamnis

    Hej. Jag har inte hållit mig super uppdaterad så jag kan ha missat nån info. Men tänkte bara dubbelkolla. När jag loggar in backstage så finns det två varianter av DVD 10. En på 4,21 Gb och en på 5,75 Gb. Är det del 1 resp del 2 eller är det två separata versioner?

    /RG

Leave a Reply