Nyheter på sidan

Med lanseringen har vi utökat informationen om starzinger. Vi har fått tillåtelse att publicera all information som fanns på den äldre warfist.com/starzinger sidan. Ett stort tack till Emil ”warfist” Wickman för ditt hårda arbete och ditt kreativa skapande för oss fans. Ni hittar all information under fliken starzinger. Passa på och läs på om allt kring serien. Glöm inte att skicka in texter och bilder för att göra sidan helt komplett.


Martina Skruf har även släppa ett nytt avsnitt av den populära fanfiction serien För kärleken till prinsessan, kapitel 24 Glömmer aldrig, förlåter aldrig. Denna gång ska alla avsnitt gå att ladda hem smidigare än den tidigare sidan.


I kategorin samlingar visar vi de starzinger samlingarna vi känner till. Vill ni synas där med det ni har går det bra att skicka bild och information till oss.


Under spelkategorin kan ni hitta flera fan-baserade teman till olika spel.


Shoppen finns för er som vill sälja sz-prylar eller köpa på ett smidigt sätt.


DVD 1 – Re-lease. Nu har vi släppt om dvd 1 med bättre bildkvalité. Vi har även lagt in svensk tal på de två sista avsnitten där Tobias Gefors har reducerat det gamla ljudet och synkat med dubbningen.

 

 

One thought on “Nyheter på sidan

Leave a Reply