Djorgo

 

Sir Djorgo 
Alias Arimos

Djorgo är kapten på en vattenplanet. Här tränar han upp unga adepter till rymdkrigare. Fulltränade krigare som ska kunna slåss för frihet och vakta rymden. Han är en intelligent ledare som har respekt från hela sitt folk. Djorgos och hans mäns starka område är strid under vatten med sina skepp. Vid något tillfälle blir hans planet förstörd. Förmodligen pga den den försvagade galaxenergin. Planeten delas då i två delar. Djorgo blir då ensam på sin halva och där gör han sitt bästa för att vakta vattnet på den planeten. Queen Cosmos med sin besättning landar här för att fylla på sina vattenförråd. Djorgo attackerar Aurora och hennes team då han tror att de är pirater som vill stjäla hans vatten. Cogo följer efter honom under vattnet och där är han och Haka ingen match för Djorgo och hans skepp, Starcopper. Men plötsligt attackerar rymdmonster och tillsammans hjälps de tre cyborgerna åt för att besegra dem. Precis som de andra så faller Djorgo för den vackra Aurora. Han är en drömmare som älskar äventyr och då han ser en chans att följa med på det största äventyret av dem alla, återställa galaxenergin och rädda galaxen, säger han ja.
Djorgo är den tredje och sista cyborgkrigaren att följa med på Auroras uppdrag och så är de äntligen på väg mot Great King.


Vapen: Isspjutet
Det här är Djorgos vapen. Mest känt för sina ”Space Arrows” skott som kapslar in monstren i is. Det här är extremt användbart då Aurora inte vill att de ska skada de monster de möter. Genom att kapsla in dem kommer de att förbli bevarade tills våra hjältar hunnit fram till Great King. Då kommer de att förvandlas tillbaka till de fredliga varelser de brukade vara. Ett annat vapen Djorgo har är raketer som kan avlossas från axlarna.


Skepp: Starcopper
Längd: 4,75 m
Vikt: 1100 kg

Ett skepp med ett intressant utseende som är väl utformat för strid under vatten. Om man tittar på formen så påminner det lite om en haj eller något annat fiskdjur. Starcopper kan skjuta ”Copperraketer” från skeppets främre del.

Copperraketer: Mäktiga raketer.

Periskop Starcopper är utrustad med ett periskop så att man ska kunna se vad som pågår ovan ytan då man är under den


Kalkylatorn

Det här är ett av Djorgos kännetecken. En liten kalkylator som se ut lite som en vanlig miniräknare. Med den här kan han räkna ut det mesta. Genom att trycka en kort knappkombination kan han räkna ut sina fienders svagheter och orsaker till problem. Han löser många problem med sin intelligens och sin dator.


Karaktär

Det här är den smartaste av de tre cyborgsen. Han är en taktiker och han tänker oftast till en extra gång kring allt. Han är en drömmare som älskar äventyr. Jag antar att han också är den mest romantiske av dem, eller han verkar i alla fall tycka så själv.