www newmicrogamingcasinos co uk/no-deposit-bonus

Starzinger

Starzinger – SF西遊記スタージンガー

Starzinger är en anime serien sändes iJapan 1978-1979.
I USA är det kallasSpaceketeers och är en del av Jim Terrys Force Five serien.

Starzinger är i huvudsak en Sci-Fi opera återberätta av Shenmo Fantai roman Resan till väst som är en kinesisk litterär klassisker.
Sci-fi vändningar har utformats av Leiji Matsumoto baserat på mangan Terebi Magazine med konst av Gosaku Ohta

Berättelsen kretsar kring prinsessan av månen, Aurora och hennes tre kamrater cyborgkrigare Cogo, Djorgo, Haka som måste resa till Great King planeten och återställa Galaxy Energy.

Filmen om Starzinger sändes mars 1979 genom att återanvända klipp från första säsong av serien. Det var mer eller mindre en sammanfattning.
Starzinger sändes i början av 1980-talet i Latinamerika med namnet ”El Galáctico” (The Galactic), som en del av de fyra-serien show ”Festival de Robotar”. I Nordamerika sändes det som ”Spaceketeers” som en del av paketet av Force Five. Force Five, hade showen klippte ihopp 26 episoder. Den amerikanska versionen sätter dem på ett uppdrag till Dekos Star System som innehöll onda makter föränderliga fredliga varelser till onda mutanter. Den engelska versionen av serien nådde aldrig sin slutsats, då publken svek.

24 episoder av den ursprungliga 73 sändes också i Skandinavien (främst i Sverige) under det ursprungliga namnet Starzinger. StarzingerClub översätter alla avsnitt.

Under 2009 producerade William Winckler tre alla nya engelska dubbad film versioner redigerats från den ursprungliga serien. Producent William Winckler skrev, producerade och regisserade den engelska filmen, som syns på bredband i Japan. Filmen finns under shoppen.

Regi: Yugo SeirikawaKozo MorishitaKazumi Fukushima
Skapare: Leiji Matsumoto
Screenwriter: Tatsuo TamuraMichiru UmadoriSukehiro Tomita
Design: Masaki Suda
Animatör: Masaki SudaSatoshi Kamimiya
Musik: Shunsuke Kikuchi