DVD 9 + Nyheter

Skriven av Tobbs 1 kommentar

Nu när vi har släppt DVD 9 så släpper vi samtidigt vårt första avsnitt av vår podcast. 
Tanken med podden är att vi ska skina ljus över kultfenomenet som är Starzinger. Podden är till för oss som nördat i flera år och som dagligen träffar/pratar med andra som delar våran åsikt. MEN den är också och kanske också främst till för er som kanske har hört talas om Starzinger, och kanske är lite nyfikna, men hellre lyssnar på en podd än att förkovra er på något forum eller tråd på internet.

Hoppas ni gillar podden och att ni vill vara med och utveckla den. Det är genom era tankar och funderar som gör att vi kan bygga upp alla avsnitten.
Ni får gärna lämna kommentarer när ni har lyssnat klart på avsnittet. Ni kan även använda tråden i vårt forum för att bolla om teorier, åsikter och vad ni vill höra.
Här kan ni lyssna på podden


Backstage
Vi har döpt om ”logga in” till backstage. Det är där ni loggar in med era uppgifter ni får på mailen för att få tillgång till alla saker. Detta har inget med användarnamn eller lösenord som ni har på forumet.


Forumet har också fått sig ett lyft!
Nu har ”blocked” felet slutat att uppstå och man kan använda forumet utan som helst problem. Guider på hur man blir medlem och hur man använder forumet finns här.


#starzingerclub
För er som inte har instagram så kan ni se alla bilder som folk delar på sociala medier om starzinger. Ni hittar taggarna under medibank -> #starzinger.
Nu när DVD9 är uppe uppmanar jag alla glada att hashtagga sin DVD 9 upplevelse med #starzingerclub.


 

Ha en riktigt god fortsättning så ses vi igen 2017!
/ Tobbs 

11 694 Visningar 1 kommentar
1 kommentar
Dec 1, 2016
06:19
#1 Ghost :

Bra jobbat! Tack för en ny skiva!

Lämna en kommentar

You must be logged in to post a comment.

Tidigare inlägg
«
Nästa inlägg