Podcast

Nu har vi börjat med att snacka om Starzinger ut i etern. Detta är ett sidoprojekt där jag ”Tobbs”, Stefan Gustafsson ”Cordax” och Linus Saari ”StarCroWeR” sitter och snackar.
Målet med podden är att man ska kunna reflektera kring starzinger. Vi siktar på att kunna uppdatera podden med nya avsnitt framöver och få den att växa. För att podden ska växa så måste vi få in frågor och förslag från er lyssnare. Det är ni som gör att vi kan få detta i rullning.

podden

Tanken med podden är att vi ska skina ljus över kultfenomenet som är Starzinger. Podden är till för oss som nördat i flera år och som dagligen träffar/pratar med andra som delar våran åsikt. MEN den är också och kanske också främst till för er som kanske har hört talas om Starzinger, och kanske är lite nyfikna, men hellre lyssnar på en podd än att förkovra er på något forum eller tråd på internet.

Framtiden för podden går ihop med tanken. Vi vill sprida budskapet ”Vänskap är starkare än något vapen” och det är lite den andan vi också vill ha i våran starzingerclub. Med alla er lyssnares hjälp och intresse så kan vi ständigt utvecklas, men också utveckla podden.Gruppen kommer få mer öron och ögon till sig, gruppen kommer bli större och Starzinger kommer att kunna få åter igen den uppmärksamhet som den en gång hade.När vi släpper ett nytt avsnitt kommer det att skickas ut ett mail till alla registrerade medlemmar.

Del 1 – Första försöket
Del 2 – Warfist
Del 3 – Avsnitt 3