April April!

Skriven av Tobbs 2 kommentar

Nyligen flög följande text ut på hemsidan och facebook forumet!

VIKTIGT: Vi som arbetar i gruppen har beslutat att inte släppa några flera starzinger översättningar. Från och med nästa månad kommer hemsidan, klubben på facebook och våra filer att försvinna helt från nätet. Mer information om detta dyker upp under april månad till varje medlems e-post. Vi vill tacka alla 800 medlemmar som har varit hos oss! 

TACKA alla och låt historien bli odödlig!
Vi älskar Starzinger men brist på annat så hinner vi inte producera mer =(
/ Tobbs, TACK!

Ni får verkligen ursäkta mig/oss.. Sitter på jobbet just nu och inser att är 1 april… detta beslut har varit fram och tillbaka och vi beslöt oss med detta redan för någon månad sedan då diskussionen kom upp på forumet ”offentligt”. Efter fått kritik och massa frågor om när nästa kommer osv fast vi gick ut med detta till medlemmar så kände vi oss lite stressiga och pressade! Daniel som länge jobbat med oss har 1000 andra saker för sig och försöker få allt att gå runt. Jag har intresse som är starzinger men projektet tar mer tid än något jobb jag någonsin haft  Detta grundas på ”vårt” beslut. Sen att det kommer ut 1:a APRIL/MAJ osv är för vi ville smälta och verkligen göra detta. Har ni missat inläggen på forumet och den öppna svaren som finns där så kan man om man är duktig få fram detta! Jag är lika ledsen som er och finner någon komiskt över att det är APRIL  Inget vi riktigt planerade ibörjan av året SVAR NEJ! 

Efter att folk regerade starkt på ”nedstängningen” så kände jag att det kanske gick lite över styr!
Medlemmar mejlade som aldrig förr med tankar, funderingar och kritik! Detta var verkligen inget vanligt aprilskämt utan något skämt som skrämde och gjorde många besvikna och ledsna!  Efter x-antal timmar under 1:a april gick vi ut med följande:

APRIL APRIL! 
Håll i hatten men april skämtet verkar spåra ut en aning. Mail och PM har trillat in under dessa timmar! Klubben lever vidare =) Snart kommer vi även fixa det sista med nästa DVD =) Hurra hurra! Sidan öppnas inom kort 🙂 

Efter avslöjandet så har mycket glädje och lättnad skickats!
Jag är ledsen över att det drogs till denna gräns men ni vet ni hur vi står!
Tack alla ni och glad fortsättning!

/ Tobbs

 

2 671 Visningar 2 kommentar
2 kommentar
Apr 2, 2013
09:30
#1 Imylover :

Som Prinsessan sa till sina tre cyborger; ”Ni får inte skrämmas så där!”
Nog åkte jag dit alltid. Men ni var lika skickliga med skämtet som med översättningen så inte undra på.

Apr 2, 2013
09:40
#2 Micke :

Fast ett par saker gjorde att det inte kändes som nåt annat än ett skämt.

Texten på hemsidan var daterad från lördag. Det innebär att det skall ha gått en hel söndag utan att nån skulle reagera eller att det kom mer info på fb.

Sen gällande inlägget på fb, att Tobbs sitter på jobbet strax efter midnatt natten till annandag påsk. Och därför ha dålig koll på att det var 1:a april. Nu vet jag inte vad han jobbar med men det verkade hårt från arbetsgivarens sida…

Men det är alltid kul att ”skoja” till det 🙂 Väntar glatt efter nästa skiva.

Keep up the god work!

Lämna en kommentar

You must be logged in to post a comment.

Tidigare inlägg
«
Nästa inlägg
»