Öppet brev

Skriven av Tobbs 0 kommentar

Oh… nu ska jag reda ut detta en gång för alla… Har fått flera mail om projektet är aktivt eller inte.
Det är jag och en annan kille som håller på med detta projekt. Tidigare har vi varit 3st men ena valde att hoppa av efter att varit med i flera år då detta tog allt för mycket tid av hans fritid och han fann sin kärlek i livet, vilket är betydligt mer viktigare att satsa på än detta projekt.

Den andra killen som står bakom inläggningen av subben, dvd menyn tekniken, redigering osv… Har betydligt viktigare saker för sig än detta projekt och det är också försåtligt!
Därför har jag hittat en ersättare till honom: Tobias Gefors som kommer att sitta och pilla med undertexterna och tekniken.

I ett utskick jag gjort officiellt på hemsida eller i ett mail har jag skrivit tydligt att vi kommer nöja oss med ett skivsläpp per år.
Om jag hade valt att släppa allt på en gång så hade starzingerclub.com väldigt inaktiv och man skulle inte få se fram mot något.

Projektet starzingerclub startades 2008 och 4:a år innan var jag en otålig medlem i en grupp där jag väntade på nya releaser…
Men även där var man väldigt nöjd med det ”lilla” man fick fast man fick vänta.

Jag förstår inte varför jag måste blotta ut mitt privatliv enbart för att förklara varför inte skivor släpps.
Men här kommer ett exempel som hände 2015/2016 som kan visa att jag prioterar viktigare saker i mitt liv!
Jag har tappat synen på vänster öga tack vare stressrelaterade situationer på jobbet/privatliv. Detta innebar att jag var tvungen att prioritera mig i första hand och lugna ner mig istället för att ha 200 saker i luften. Så mitt 2015 är ett år där jag har förlorat synen på det ögat helt och för alltid. Början av 2016 dör min närmaste vän som tar mig mycket hårt…

Jag respekterar att man undrar när nästa skiva kommer osv..
Men jag tänker fortfarande på min egna hälsa och mående innan jag sätter mig och gör något, för annars blir det dåligt gjort och då finns det folk som inte blir nöjd 😉

Bilden är från förrgår och illustrerar att vi snart är färdiga med dvd 9 😉

Ta hand om er

/ Tobias

1 441 Visningar 0 kommentar
Inga kommentarer än. Var den första att lämna en kommentar!
Lämna en kommentar

You must be logged in to post a comment.

Tidigare inlägg
«
Nästa inlägg
»